RovadeWa - website - background
Ga naar Producten. Ga naar Tips. geen_tabblad refresh
Vorige Pagina

Levering

Het leveren van hard- en software is 'slechts' een logistieke aangelegenheid. Als u weet wat u wilt en nodig heeft, is dit vanzelfsprekend snel te realiseren. In alle andere gevallen kunnen we na inventarisatie, u adviseren en leveren.

Inventarisatie:

Graag maken we, samen met u, een inventarisatie en een mogelijke vervangingsstrategie voor de komende weken/maanden en jaren voor de hardware en software.

De hardware binnen uw bedrijf is de meest zichtbare kostenpost. Het is vaak echter niet de duurste!
Zeker in de huidige economische omstandigheden is de afweging van nieuwste software versies tegen aanschafprijs één van de belangrijkste.

Vaak is het bijzetten van meer of het vervangen van geheugen al een oplossing voor traagheid van systemen. Ook zou het kunnen dat het netwerk de bottleneck is.

Softwarelicenties moeten op orde zijn.

Daarnaast is het belangrijk dat u mee gaat met de beweging van uw branche.

Een goede keuze van uw software bepaalt de doeltreffendheid van uw automatisering.

Naast een gedegen kennis van diverse standaard softwarepakketten werkt RovadeWa-Services samen met diverse specialisten om eventuele (maatwerk)oplossingen te kunnen aanbieden, zodat uw bedrijfsproces soepeler verloopt. Vanzelfsprekend installeren wij deze oplossingen voor u.

Leveranciers:

RovadeWa - Services probeert uw wensen zo dicht mogelijk te benaderen door gebruik te maken van verschillende betrouwbare leveranciers, zoals Fujitsu-Siemens, Microsoft, Dell, Cisco en anderen. Zelfbouwsystemen behoren ook tot ons produktportfolio.

Diensten
Verklein Tekst Vergroot Tekst Herstel Pagina